Het bedrijf

 

Wij zijn een klein schildersbedrijf in Soest.

Het schildersbedrijf is opgericht in 1990, dus al meer dan 25 jaar een schildersbedrijf, waarvan al 12 jaar in Soest en omgeving.

Een schildersbedrijf in Soest waar je je thuis bij voelt, die zijn afspraken nakomt, zorgt voor duidelijke afspraken en voor een goede oplevering, en dat al meer dan 24 jaar.

Op het gebied van schilderen is sinds 1990 heel wat veranderd, zo werken we binnen met verfproducten op polyurethan acrylaatdispersie ( water verdunbaar ), wat niet wil zeggen dat je het door de gootsteen kan spoelen, want het blijft chemie, en buiten met verven die voldoen aan de normen die vanaf 2010 gelden, de nieuwe verftechnologie, minder schadelijk voor het milieu. Ook nieuwe hulpmiddelen zijn ontwikkeld, denk aan de roller voor lak en acrylverf.

De ontwikkeling in de verfindustrie staat niet stil, en daarom ook een van de reden om een echte vakman te laten komen met de juiste kennis in huis en jaren ervaring.

  Ook het klim en steigermateriaal moet veilig geplaatst worden, weer z'n reden om een echte vakman erbij te halen. Wij hebben eigen materiaal in huis om de meeste werken goed uit te kunnen voeren, dus geen dure huur, en bouwen laat U gewoon aan ons over                                           

 

 Wij verzorgen Uw huis van top tot teen, met een meerjaren onderhoudsplan, of periodiek onderhoudssysteem, maar ook het afstomen van behangwerk en het plakken ervan, of glasweefsel en glasvlies plakken,  bijna alles is mogelijk bij ons schildersbedrijf in Soest.

Ook het vervangen van houtrot zit in ons pakket, of het aanstuken van uw wanden, zodat slag en prijsvaardig gewerkt kan worden, het geen in uw financieel voordeel is, en het werk is natuurlijk sneller klaar.

Binnen schuren wij met stofafzuiging als dat mogelijk is, dus bijna geen stof, maar bij een verbouwing komt altijd wel wat rotzooi, dus wij zorgen dat het gestofzuigt wordt en dat de ramen gewassen worden.

Nieuwsgierig geworden, nou dat begrijpen wij wel, dus snel naar L.J.de Boer schilderwerken.nl voor een gratis en vrijblijvende offerte. Tel: 035-5425108